دستپخت, کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک ساده خانگی

طرز تهیه کیک خانگی :

کیک از عصرانه های مورد علاقه افراد در تمام دنیا می باشد. شما می توانید به آسانی با در اختیار داشتن دستور پخت کیک این عصرانه دلچسب را برای خود آماده کنید.  امروزه اکثر مردم علاقه دارند کیک و شیرینی های مختلف را در خانه تهیه کنند تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشند و در این میان تهیه کیک ساده برای عصرانه و… بسیار طرفدار دارد پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه کیک ساده را به شما آموزش دهیم.

کیک ساده

 لازم برای پخت کیک ساده:

نکته :تمام مواد را با یک پیمانه اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نریزد.

مواد لازم میزان لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر  1 پیمانه
آرد گندم 1 و نیم پیمانه
وانیل 1 قاشق مرباخوری
شیر 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
نمک خیلی کم

 

 

 دستور تهیه کیک ساده خانگی :

مرحله اول :

برای تهیه این کیک ساده و خانگی ابتدا باید دو عدد ظرف مناسب انتخاب کنید که لازم است یکی از آنها نسبت به دیگری بزرگ‌تر باشد تا مواد خشک را در آن تهیه کنید و در ظرف کوچکتر مواد خیس را تهیه کنید.

مرحله دوم :

در ادامه آرد را سه مرتبه از صافی رد کنید و در ظرف بزرگتر بریزید. علت الک کردن آرد پوک شدن کیک می باشد. پس از الک کردن آرد ، بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله سوم :

3 عدد تخم مرغ را در ظرف دیگر شکسته و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی شروع به ترکیب کردن مواد کنید و آنقدر هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند و به قوام خامه برسند.

مرحله چهارم :

1 قاشق مربا خوری وانیل را به همراه روغن و شیر را به مخلوط شکر اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله پنجم :

در این مرحله مخلوط نمک و آرد و بکینگ پودر را کم کم به مخلوط هم زده تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی و با لیسک هم بزنید چرا که این کار تاثیر مستقیمی بر پف کردن کیک دارد.

مرحله ششم : 

وقتی مخلوط آرد با مواد خیس به خوبی مخلوط شد و روی مواد حباب مشاهده کردید دیگر هم نزنید چرا که جلوی پف کردن کیک را می گیرد.

مرحله هفتم : 

اگر دوست داشتید کیک مزه نارگیل بگیرید می توانید کمی پودر نارگیل به مواد اولیه اضافه کنید و اگر دوست داشتید عطر و طعم پرتقالی بگیرد می توانید مقداری پوست پرتقال را رنده ریز کنید و داخل مواد بریزید.

مرحله هشتم : 

در این مرحله قالب کیک را آماده کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و به تمام سطوح قالب پخش کنید و در ادامه مواد کیک را درون قالب بریزید.

نکته:

اگه می خواهید کیک دورنگ داشته باشید می توانید 2/3 مواد را ریخته و 1/3 را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس روی بقیه مواد بریزید.

مرحله دهم :

قالب را به مدت 20 دقیقه درون فر در طبقه وسط قرار دهید و وقتی روی کیک طلایی شد با یک خلال دندان می توانید پخته شدن کیک را بدین صورت تست کنید،  خلال دندان را درون کیک فرو می بریم اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده شده است.

 

 نکات دستور پخت کیک اسفنجی :

  1. فر را نیم ساعت قبل از استفاده با دمای 175 درجه روشن کنید.
  2. بعد از اینکه قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که از پف کردن کیک جلوگیری می کند.
  3. بعد از اینکه قالب را از فر خارج کردید حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود و سپس شروع به خارج کردن کیک از قالب کنید.
  4. برای جلوگیری از خمیر شدن کیک بعد از خارج کردن کیک از قالب سریع آن را برش دهید.
  5. اگر به کیک شیرین تر علاقه دارید می توانید نصف پیمانه شکر به مقدار شکر اولیه اضافه کنید.
  6. اگر به شیر استفاده شده در کیک علاقه نداشتید و یا نتوانستید تهیه کنید، می توانید به جای آن از نصف پیمانه آب پرتقال استفاده کنید.
  7. اگر احساس کردید میزان آرد مصرفی کم و یا زیاد است آن را به نسبت کم و یا زیادکنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک ساده

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کیک ساده را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

8 دیدگاه در “طرز تهیه کیک ساده خانگی

  1. مهلقا نفیسزاده گفت:

    خیلی خوب بود. من این را پختم و واقعا آسان پخته شد.
    ممنون از سایت خوبتون

  2. نفیسه رمضانی گفت:

    وای خیلی جذاب بود
    ممنون از آموزش خوبتون

  3. لیلا گفت:

    کیک من پف نکرد ، به نظرتون از چی می تونه باشه ؟

    1. محمد قندعلی گفت:

      یا اینکه بیکینگ پودر کم زدی یا اینکه درب فر رو زیاد باز کردی

    2. فاطمه گفت:

      یا در فرو زود باز کردی یا زیاد هم زدی

    3. صدرا انصاری گفت:

      امکانش هست بکینگ پودر کهنه بوده.یا قالب نسبت به مواد خیلی بزرگ بوده.یا بکینگ پودر کم ریختید

    4. علی گفت:

      باید اول از همه زرده را از سفیده جدا کنید و سفیده را کامل چند دقیقه هم بزنید تا خامه ای شود ودر مرحله آخر به ترکیب اضافه کنید

    5. آنا گفت:

      شاید مواد یا شل یا سفت و بکینگ پودر.کم بوده و خیلی همزدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *